"Έφυγε" ο Στάθης Ψάλτης
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
"Έφυγε" ο Στάθης Ψάλτης
Σήμερα δυστυχώς "έφυγε" από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου Στάθης Ψάλτης.
Ειδικά όσοι έζησαν την εφηβεία μέσα στη δεκαετία του '80 όπως εγώ, είχαν τις ταινίες του σημαντικού αυτού καλλιτέχνη ως σημείο αναφοράς για εκείνη την εποχή.
Είμαι από αυτούς που όσα χρόνια και να περάσουν θα διασκεδάζω και θα γελάω με τις ατάκες στις ταινίες
"Έλα Να Αγαπηθούμε Darling", "Καμικάζι Αγάπη Μου", "Μάντεψε Τι Κάνω...Τα Βράδια" και "Βασικά Καλησπέρα Σας"!
Θυμάμαι όμως και τις εξαιρετικές ερμηνείες του στην τηλεοπτική σειρά "Ο Συμβολαιογράφος".
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ειδικά όσοι έζησαν την εφηβεία μέσα στη δεκαετία του '80 όπως εγώ, είχαν τις ταινίες του σημαντικού αυτού καλλιτέχνη ως σημείο αναφοράς για εκείνη την εποχή.
Είμαι από αυτούς που όσα χρόνια και να περάσουν θα διασκεδάζω και θα γελάω με τις ατάκες στις ταινίες
"Έλα Να Αγαπηθούμε Darling", "Καμικάζι Αγάπη Μου", "Μάντεψε Τι Κάνω...Τα Βράδια" και "Βασικά Καλησπέρα Σας"!
Θυμάμαι όμως και τις εξαιρετικές ερμηνείες του στην τηλεοπτική σειρά "Ο Συμβολαιογράφος".
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
chdlee- Αριθμός μηνυμάτων : 261
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2010
Απ: "Έφυγε" ο Στάθης Ψάλτης
Μου έμεινε η ερμηνεία του στο "Ο Συμβολαιογράφος".... το όνομά του άρρηκτα συνδεδεμένο με τα 80ς....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης