Αυριο Σαββατο
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αυριο Σαββατο
Αυριο Σαββατο απο 18.00 το απογευμα με before the programm (rock & 80s)
20.00 η εναρξη για ενα ακομα live mix
http://discoisland.radiostream123.com/
20.00 η εναρξη για ενα ακομα live mix
http://discoisland.radiostream123.com/
george!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : Ηλιουπολη
Απ: Αυριο Σαββατο
Μαλλον θα ειμαι ελευθερος υπηρεσιας!!!για αυτο το Σαββατο,οπωτε πιθανων θα σας ακουσω...
Πρεπει να οργανώσουμε ενα τετράγωνο...Εσεις,εγω,ο Πανος και ο Αποστολος ΄΄pol465''
Θελει δουλεια...και οργανωση για να μας ακουσουν πολλοι...
Θα μιλησουμε Γιωργο...για να το φτιαξουμε!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ...
Πρεπει να οργανώσουμε ενα τετράγωνο...Εσεις,εγω,ο Πανος και ο Αποστολος ΄΄pol465''
Θελει δουλεια...και οργανωση για να μας ακουσουν πολλοι...
Θα μιλησουμε Γιωργο...για να το φτιαξουμε!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ...
stv- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 19/12/2011
Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
καλησπερα σταυρο για 5γωνο το παμε βαλε και τον κωστα απο πολυκαστρο μεσα χαχαχα
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕΕΕΕΕ!!!!ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΡΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΤΛΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ 3 4 5 ΤΟΥΜΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ...ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ
Ασε το PM θα μιλάμε απο εδώ. Πάμε για 3/11 απο τις 8 ως τις 12. Θα σου στείλουμε φωτ. για το video
Πανο θελω να φτιαξω το βιντεο σε στυλ οπως του τριγωνου αν θυμασαι με γραφικα και τα logo των σταθμων να μην ειναι μια σταθερη φωτο στειλε οτι εχεις και θα δω πως θα τα ταιριαξω δες λιγο και αυτην με τιτλο στο αεροπλανο την εκπομπη
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΣΑΣ Η ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ...
stv έγραψε:Πανο θελω να φτιαξω το βιντεο σε στυλ οπως του τριγωνου αν θυμασαι με γραφικα και τα logo των σταθμων να μην ειναι μια σταθερη φωτο στειλε οτι εχεις και θα δω πως θα τα ταιριαξω δες λιγο και αυτην με τιτλο στο αεροπλανο την εκπομπη
Βρες κανένα άλλο αεροπλάνο... χαμένο μέσα στα σύννεφα... να μην φαίνεται απο κάτω η πόλη όπως εδώ... Κάντο όπως θες, όπως νομίζεις!
Πανο η φωτο ειναι απο το νετ απο κατω φαινεται το πενταγωνο την εβαλα για να την δειτε και αν μπορειτε να τη φτιαξετε εσεις εγω δεν ασχολουμαι με fotoshop δεν το κατεχω καθολου!!!Τις φωτο που εβαλες θα τις χρησημοποιησω στο βιντεο...D.J Panos έγραψε:stv έγραψε:Πανο θελω να φτιαξω το βιντεο σε στυλ οπως του τριγωνου αν θυμασαι με γραφικα και τα logo των σταθμων να μην ειναι μια σταθερη φωτο στειλε οτι εχεις και θα δω πως θα τα ταιριαξω δες λιγο και αυτην με τιτλο στο αεροπλανο την εκπομπη
Βρες κανένα άλλο αεροπλάνο... χαμένο μέσα στα σύννεφα... να μην φαίνεται απο κάτω η πόλη όπως εδώ... Κάντο όπως θες, όπως νομίζεις!
ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΦΩΝΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ!!!ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!
Τώρα κατάλαβα το πεντάγωνο... κάνε την φώτο όπως θέλεις.
Για όνομα: Music Pentagon, Radio Pentagon, Ραδιοφωνικό Πεντάγωνο.... βάλε ότι θες
Για όνομα: Music Pentagon, Radio Pentagon, Ραδιοφωνικό Πεντάγωνο.... βάλε ότι θες
Ραδιοφωνικό Πεντάγωνο...Θα τη φτιαξει ο Αποστολος...ΟΚ
Θα ξεκινησω το βιντεακι απο σημερα και θα σας ενημερωνω...Δεν θα το κανω μεγαλο,λιγοτερο απο λεπτο θα ειναι σαν ΄΄teaser''
Θα ξεκινησω το βιντεακι απο σημερα και θα σας ενημερωνω...Δεν θα το κανω μεγαλο,λιγοτερο απο λεπτο θα ειναι σαν ΄΄teaser''
Θελω βιντεο ή αν δεν υπαρχει φωτο του Κωστα με ακουστικα να μιξαρει για να μπει στο βιντεο οποιος εχει ας μου στειλει με pm οσο πιο συντομα γινεται για να τελειωσω το βιντεο να το προμοταρουμε!!!
Παρόμοια θέματα
» Αυριο Σαββατο 6/5/17
» Αυριο σαββατο 12/11
» αυριο σαββατο
» ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/17
» αυριο Σαββατο 13/5
» Αυριο σαββατο 12/11
» αυριο σαββατο
» ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/17