the80sgreekfans
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!!

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! Empty Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!!

Δημοσίευση  chdlee Παρ Ιουν 21, 2013 5:57 pm

Χθες είχαμε την εκπομπή με τον Πάνο (DJ Panos), που γίνεται κάθε δεύτερη Πέμπτη από το διαδικτυακό του ραδιοφωνικό σταθμό! Μάλιστα, ο Γιώργος (george!!!) έκανε αναμετάδοση στα FM στην περιοχή του! Κάποια στιγμή, την ώρα του αφιερώματος στους Genesis και στον Phil Collins κι ενώ ήδη ο Πάνος είχε το πρόβλημα του μικροφώνου που δεν έλεγε να συνεργαστεί με το PC, στο shoutbox εμφανίζεται ένας άγνωστος που γράφει:
??? H FRIDA POU KOLLAEI STOYS GENESIS ;
Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! Kappaomicronmupilambda3AD0xialphasigmaf

Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! Content_roundΔυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! <a href=
Ο σκοπός του ήταν φανερός, να προκαλέσει και να δημιουργήσει αναστάτωση, αφού αμέσως μετά έχω γράψει ως πληροφορία ότι ο Phil Collins είναι στα drums! Ο "άγνωστος" παρόλα αυτά συνέχισε να κάνει τον έξυπνο, ιδίως απένατι στον Πάνο, οπότε και η πλειοψηφία των φίλων που ακούγανε να του τα "χώσουν" για τα καλά!
Ξέρουμε ποιος ήταν ο κομπλεξικός αυτός και για ποιο λόγο φέρεται έτσι. Τώρα που είναι καλοκαίρι, θα βράσει στο ζουμί του, γιατί έρχονται κι άλλα αφιερώματα, καλά να είμαστε πρώτα!!!Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! 64396
chdlee
chdlee

Αριθμός μηνυμάτων : 261
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! Empty Απ: Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!!

Δημοσίευση  D.J Panos Παρ Ιουν 21, 2013 8:47 pm

Νομίζω οτι αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κομπλεξικό του παλιού φόρουμ. Μπορεί να ήμουν χθες επιθετικός απέναντί του αλλά δεν μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.... Δεν πα να είναι ο GrandMaster Flash δεν πα να είναι ο Tiesto... δεκάρα δεν δίνω... Ο τρόπος συμπεριφοράς καθορίζει εναν άνθρωπο οχι το ποιος είναι... (οχι οτι είναι και καμιά σοβαρή προσωπικότητα.... αλλά βλέπω πολλοί φίλοι εδω του κάνουν respect και δεν θάπρεπε....) Εκφράζω την προσωπική μου θέση απέναντι σε τέτοιου είδους άτομα....

Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! 874394
D.J Panos
D.J Panos

Αριθμός μηνυμάτων : 1446
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : Thessaloniki - Macedonia - Greece

http://djpanosalonica.listen2myradio.com/

Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! Empty Απ: Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!!

Δημοσίευση  465 Παρ Ιουν 21, 2013 9:15 pm

Τι να πεις ;
465
465

Αριθμός μηνυμάτων : 724
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2010

Δημοσίευση  tarantino200 Σαβ Ιουν 22, 2013 2:35 pm

Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! 94342Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! 94342Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! 94342Δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί!!! 94342
tarantino200
tarantino200

Αριθμός μηνυμάτων : 1104
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2010
Τόπος : Ν.Σμύρνη

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης